5. kesäkuuta 2012

Magicpoks -blogin Maj Teippitarhan vieraana!

Teidättehän kivan modernin ja raikkaan blogin nimeltä Magicpoks? Ellette, niin klik klik tutustumaan! :)

Meillä oli ilo saada myös ihana Maj perheineen "kyläilemään" Teippitarhassa, messuosastollamme Helsingin Kädentaidot messuilla. Majn kirjoittaman matkaraportin voit lukea tästä.

Kuva: Magicpoks blogi


Maj kirjoitti osastostamme mm. että Mielenkiintoisin koppero bongattu! :D Kiitokset Maj :D Koppero indeed :D

Maj valkkaamassa teippejä  Kuva: Magicpoks blogi


Maj onkin ehtinyt jo jotain teippailla suloisen tyttärensä kanssa :) Alkuperäiseen Magicpoks teippailu-postauksen pääset lukemaan tästä.

Kuva: Magicpoks blogi


Maj kertoo teippailuistaan mm. näin:
"Mä en ole todellakaan mitään askartelu- tai näpertelijätyyppiä, mutta teippaaminen kuulostaa juuri sopivan yksinkertaiselta touhulta tämmöiselle kädettömälle ja lyhyt jännitteiselle tyypille :P ... Teipit eivät tahmaa ja ne tarttuvat aika hyvin uudelleen ja uudelleen pintaan kiinni."

Kuva: Magicpoks blogi
Majkin tykästyi teippailuun! Lopputuloksena tyylikäs Mood board! 

Kiitokset Maj kun sain kuviasi täällä näyttää! :)

Kiitokset tosiaan myös kaikille edelliseen nimmari-kisaan osallistujille! Teiltä tuli ihania arvauksia, mm. Lady Gaga :D Well that would be something! 

Vaan ei sillä etteikö omistuskirjoituksen rustanneet henkilötkin tehneet meihin vaikutusta. Nimmarit Teippitarhalle kun kirjasivat Apulannan nokkamies Toni Wirtanen (joka muuten näytti livenä paljon pidemmälle kuin kuvissa - terkkuja Toni :D) ja sitten enemmänkin lastenmusiikkiin suuntautunut Satu Sopanen (jonka musiikkia lasten kanssa kovastikin kuunnellaan :)). Tästä se Teippitarhan Hall of Fame alkaa :)

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!