13. heinäkuuta 2012

Asuntomessu yhteistyökohde, Villa Ilo

Tampereen Vuoreksen asuntomessujen toinen yhteistyökohteemme on Jenni Ahola-Keskisen ja Ville Keskisen upea Lammi-Kivitalo Villa Ilo, messukohde 26. 

Kävimme teippaamassa talolla kolmea kohdetta; kahta lastenhuonetta ja kuntosalin peiliä. Esittelyssä ensin lastenhuoneet.


Teippasimme molemmissa lastenhuoneissa seinähyllyjen ja hyllyköiden välihyllyjen reunat.
Pojan huoneesta löytyvät söpöt pikku nojatuolit pikkumiehelle ja kavereille. Näihin teippasimme puiset jalat piiloon ja tilalle värikkäät jalat. Tämä oli Jennin hauska idea!

Allaoleva matto on suojamatto - ei siis talon mattoja ;)
Jotta tumma puu saatiin varmasti peitettyä ja kirkkaat värit kunnolla esille, teippasimme alle Mattavalkoista masking teippiä ja päälle sitten värikästä masking teippiä. Tämä siis vinkiksi, jos washiteipin läpikuultavuus joskus "haittaa" -> alle Mattavalkoista, niin värikäs / kuviollinen teippi näkyy selvästi pinnalla kuin pinnalla.


Väreinä käytimme Neonvihreää, Neonpunaista ja Turkoosia washiteippiä (sopivat hyvin tilassa olevan Marimekon Knaapi verhon kanssa, verho ei valitettavasti näy kuvassa).


Nojatuolit ovat ryhmittyneet pikku pöydän ympärille, jolle teimme pienen asetelman teipeistämme ja Chalk Ink liitutusseista. Tekstit liitutaululla on tehty noilla tusseilla.

Sitten kuntosaliin..

"Teippitarhuri" työn touhussa, teippaaminen tapahtui kirjain kerrallaan

Kuntosaliin teippasimme Sincol x mt Teippitapetilla tsemppaavan tekstin peiliseinään. Kuosina käytimme Polka dot Mustaa Teippitapettia. Teksti on sijoitettu siten, että se paljastuu pikku hiljaa portaita alakertaan tultaessa. 


Harmi että jäi ottamatta kuva valmiista työstä edestäpäin, koska näistä sivusta otetuissa kuvissa ei teippaus todellakaan pääse oikeuksiin. Lopputuloksesta tuli kuitenkin tosi kiva - käy kurkistamassa itse kohteessa :) Tai jos haluat ohjetta tämän tekoon, niin kysäise. Kerron sitten tarkemmin.

Iso ja lämmin kiitos Jennille ja Villelle vielä tätäkin kautta että saimme olla mukana! Suosittelemme lämpimästi Villa Ilo -kierrosta Asuntomessuilla - todella kaunis, inspiroiva ja tyylikäs asunto! Kurkkaa lisäkuvia muualta asunnosta vaikkapa täältä.


HUOM!  ja VINK VINK!
Mikäli olet messuille tulossa, niin messujen autoparkki sijaitsee Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen pihalla (ent. Pirkkahalli). Tuolta parkkialueelta on Teippitarhan noutopisteeseen Pirkkalassa n. 6 km, joten jos haluat yhdistää samaan reissuun ostosmatkan Teippitarhaan, niin ota yhteyttä etukäteen - noutopisteemme on auki sopimuksen (ja paikallaolomme :) mukaan! Toki myös muille kun vain Asuntomessuvieraille :)

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Kiinnostaisi tietää, pystyykö teippejä laittamaan tapettiin tai onko olemassa myös tapettiin tarkoitettuja teippejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Kiva että tykkäät!

   Tapettiin sopivat parhaiten japanilaiset washiteipit. Löytyvät puodistamme:
   http://www.teippitarha.fi/index.php/masking-tape-japanista-c-1
   ja
   http://www.teippitarha.fi/index.php/washiteipit-muut-japanista-c-49

   Ne ovat vähän sellaisia post-it tyylisiä teippejä, eli lähtevät irti ilman tahraa ja tarttuvat uudestaan niin pitkään kun pysyvät puhtaana.

   Itse olen tapettejakin teippaillut ja hyvin ovat teipit irti lähteneet siististi, vaikka olisivat olleet pidempäänkin seinässä. Toki teippi kannattaa tapetista irrottaa rauhallisesti. Ja jos tapetti taas on jotenkin kovin kuitumainen (helposti irtoavaa kuitua), niin sellaista teippi kyllä nappaa mukaansa. Varmuuden vuoksi voi testata eka pienellä alueella :) Mitä sileämpi pinta, sitä helpommin lähtee irti.

   Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!