12. heinäkuuta 2012

Asuntomessu yhteistyökohde, SOS-Lapsikylä & Avotakka

Toinen yhteistyökohteemme Tampereen Vuoreksen Asuntomessuilla on SOS-Lapsikylä, messukohde 3, jonka sisustusilmeestä vastasi Avotakan sisustustiimi. 

Seinällä teippailtuja mailoja
Olimme todella otettuja kun saimme kutsun yhteistyöhön, SOS-Lapsikylät ovat hyvällä asialla. Lisäksi muut yhteistyötahot ovat mm. Marimekko, Muurame, Lego, Samsung, joten melko nimekkääseen joukkoon pääsimme.

SOS-Lapsikylän kohteesta on hyvä katsaus Avotakan numerossa 8/2012, s. 88-91. Jutussa kerrotaan mm. näin:
"Suunnittelun lähtökohtana oli halu luoda iloisia, piristäviä ja voimaa antavia huoneita. Sellaisia, joissa viihdytään, kun halutaan olla yksin, mutta joihin ei linnoittauduta eristyksiin muusta perheestä....Valitsimme huoneisiin raikkaita, aikaa kestäviä perusvärejä, joilla on positiivinen vaikutus."

Washiteippiä patterin uriin - mahtava idea!
Tämän kohteen teippauksista vastasi siis Avotakan sisustustiimi ja luovaa & upeaa jälkeä he saivatkin aikaan! Muutenkin upean värikäs kokonaisuus!


Vihreää Pallojono Teippitapettia kaapin ovessa, mt masking teippejä patterin urissa & ruukun kyljessä. Tuolin raidat on maalattu, mutta arvelen, että maalaus on tehty näin:
 • Teippaa tuolista kohdat, jotka haluat näkyviin alkuperäisessä värissään. 
 • Maalaa tuoli haluamallasi värillä. 
 • Anna kuivua.
 • Ota teipit irti - raidallinen tuoli on valmis!
Iso ja lämmin kiitos vielä tätäkin kautta SOS-Lapsikylälle ja Avotakan sisustustiimille (erityisterkut Virpille!!) että saimme olla mukana!

Postauksen kaikki kuvat: A-lehtien kuvatoimitus

 Asuntomessut Tampereen Vuoreksessa 13.7.-12.8.2012

HUOM!  ja VINK VINK!
Mikäli olet messuille tulossa, niin messujen autoparkki sijaitsee Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen pihalla (ent. Pirkkahalli). Tuolta parkkialueelta on Teippitarhan noutopisteeseen Pirkkalassa n. 6 km, joten jos haluat yhdistää samaan reissuun ostosmatkan Teippitarhaan, niin ota yhteyttä etukäteen - noutopisteemme on auki sopimuksen mukaan! Toki myös muille kuin vain Asuntomessuvieraille :)

Teippailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Ihailin näitä jo lehdestä, mutta piti tulla tääne antamaan palautetta. Upeita ja raikkaita sisustuselementtejä nämä teippaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :)
   Joo, Avotakan sisustustiimi sai kyllä hienoa jälkeä aikaan! Rohkeaa värimaailmaa ja näyttää hyvälle! Teipit sopii tuohon kyllä hyvin :)

   Poista
 2. Yksi kysymys. Voiko näitä teippejä laitella huoletta tapettiin, eli lähtevät kauniisti irti? Vai pitääkö seinän olla aina tuollainen maalattu tai vastaava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys!
   Itse olen innolla tapetin päällekin teippaillut ilman vahinkoa. Mitä sileämpi pinta tapetissa on, sitä helpommin lähtee irti. Varovasti / rauhallisesti toki kannattaa irrotella. Jos on jotain irtoavaa kuitua, niin sellaisen nappaa kyllä mukaansa.

   Sama on maalipinnan kanssa - jos on sellainen hilseilevä maalipinta, niin se lähtee teipin mukaan. Mutta sellainen normimaalattu pinta - hyvin ja helposti lähtee teippi irti!

   Niin ja teipeistä nuo japanilaiset washiteipit (siis myös mt masking tape) ovat niitä, jotka kauniisti irtoavat :)

   Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
 3. Wau, tosi kiva että pääsitte noin hyvin ja hienosti esille asuntomessuille! Ihan huippuideoita ovat kyllä avotakan sisustiimi keksinyt! Elokuussa pitää mennää tsekkailemaan kaikki kohteet paikan päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Juu, kovin iloisia olemme tästä :)

   Rohkeaa ja toimivaa värimaailmaa on kyllä tuossa kohteessa! Tykästyin myös tuohon hauskaan kuminauhoilla viritettyyn "seinähyllyyn!"

   Ehdottomasti kannattaa käydä messuilla, monenlaista inspiraatiota sieltä mukaansa saa!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!