1. syyskuuta 2012

Teipbailujen satoa - äänestä suosikkiasi!

Tuhannet kiitokset kaikille Teipbailuihin osallistuneille! Aivan huikean hienoja teippailuja ja ideoita! Mutta nyt, annetaan kuvien puhua. Kuvat ovat lähettämisjärjestyksessä.

1. Washiswitch - Outi (Hyypiön elämää -blogi)
1. Washiswitch - Outi (Hyypiön elämää -blogi)
"Osallistun projektilla jossa päällystin valokatkaisimet washi-teipillä. Johan piristi seinää!"
Pääset lukemaan teippailusta lisää Outin blogipostauksesta.


2. Paketti - Mari K.
2. Paketti - Mari K
"Perinteisen lahjanarun sijaan käytin autoteippiä paketin koristeluun"


3. Pieni valokuvaajan alku - Nelsson (ei oo pakko jos ei taho -blogi)
3. Pieni valokuvaajan alku - Nelsson (ei oo pakko jos ei taho -blogi
"Teipit ovat niin loistava juttu skräppäyksessä että pakko oli osallistua! Valinta oli vaikea. Päätin valita sellaisen leiskan, jossa teipit ovat tärkeässä asemassa. Tässä leiskassa "pieni valokuvaajan alku", ei sivulla ole valokuvan ja tekstin lisäksi muita koristeita kuin teippi ja pari metallia."
Pääset lukemaan ko. teippailusta Nelssonin blogipostauksesta.


4. Salusiini - Sirpa (Picture of the Day -blogista)
4. Salusiini - Sirpa (Picture of the Day -blogista)

"Tämä salusiiniteippaus on tuonut ikkunaan suojaa ja samalla se on kuitenkin ihanan valoisa."


5. Jääkaappimagneetit - Minna V.
5. Jääkaappimagneetit - Minna V.

   
      
6. Ei osteta mitään! - Heiri (Mutku Mie Haluun! -blogista)
6. Ei osteta mitään! - Heiri (Mutku Mie Haluun! -blogista)
"Eteinen kaipasi piristystä. Joku kiva teksti ja ehkä kuvakin. En halunnut mitään tavallista tervetuloa meille - tekstiä... Meillä on tapana sanoa aina Miehen kanssa toiselle ovea avatessa, että ei osteta mitään, joten se tuntui ihan käyvältä vaihtoehdolta. Lisäksi halusin jonkun simppelin kuvan... Tuumasta toimeen!"
Pääset lukemaan tarkemmat tiedot teippailusta Heirin blogipostauksesta. 


7. Sängynpääty - Mimura (Jouluisia hetkiä -blogista)
7. Sängynpääty - Mimura (Jouluisia hetkiä -blogista)

"Olin haaveillut yksinkertaisesta rautasängystä jo pitkään. Sopivaa sänkyä ei tullut vastaan. Eräänä päivänä tartuin maalarinteippiin ja hahmottelin sillä sängynpäädyn parisänkyymme. Tulos oli hauska. Sen jälkeen painelin teippitarhaan ja tilasin mattamustaa masking tapea. Kun rulla saapui postista, teippailin innoissani meille muka-rautasängyn. En tehnyt tuota tarkoituksellakaan viivottimentarkaksi, mutta silti monet vieraat ovat nopealla vilkaisulla luulleet sängynpäätyämme rautaiseksi. Pidän sängynpäädystämme hurjasti; se on hauska, hyvännäköinen, varsin edullinen ja helposti muutettava ;)"


8. Teippilaatikko - Maija (MiniLace -blogista)
8. Teippilaatikko - Maija (MiniLace -blogista)
"Idea lähti pursuamaan viimeisen teippitilauksen kotiuduttua. Omiin säilytysratkaisuihin tykkään tehdä hauskoja ja innoittavia tekstejä piristämään minua ja arjen harmaita laatikoita. Tähän mennessä teipit ovat lojuneet leipäkorissa, mutta nyt keräilen ne tuunaamaani vanhaan viinilaatikkoon."


9.  Kala-altaan uudet sävelkuviot - Minttu (Mintun mietteet -blogi)
9.  Kala-altaan uudet sävelkuviot - Minttu (Mintun mietteet -blogi)
"Kaikki lähti siitä liikkeelle, että vitsinä sanoin miehelle teippaavani akvaarion. No kokeilin sitä aluksi yläreunaan ja tasapainon vuoksi piti alareunakin teipata. Ei vieläkään riittänyt,vaan päätyyn myös teippiä. Tällainen siitä tuli."


10. Raitaa Raitaa enemmän Raitaa - Piia (Kahden vaiheilla -blogista)
10. Raitaa Raitaa enemmän Raitaa - Piia (Kahden vaiheilla -blogista)

"Teippasin kirppislöytööni, vanhaan valkoiseen lipastoon vähän mustaa raitaa. Vinoraita antaa kivasti särmää perusvalkoiseen huonekaluun. Teippi on ihan mattamusta Masking tape." 
Pääset lukemaan tarkemmat tiedot teippailusta Piian blogipostauksesta.


11. Teippiä kehyksessä - Puuhis
11. Teippiä kehyksessä - Puuhis
"Teippinä on käytetty alkoholimusteilla käsiteltyä, kohokuvioitua alumiiniteippiä. Teipin alle on piiloteltu erilaisia "aarteita". Kukka on stanssattu, kohokuvioitu ja värjätty alumiiniteipistä myös.  Washiteippiä on käytetty reunustamaan kuva. Tässä työssä kivaa on mahdollisuus muokata teippiä aivan erilaiseksi, kuin mitä rullasta tulee."
Teippitarhan kommentti: Alumiiniteippiä löydät rautakaupoista ja esim. Biltemasta :)


12. Laatikoston piristys - Susu
12. Laatikoston piristys - Susu
"Valitsin kisakuvaksi teippailun, joka oli minulle ihka ensimmäinen. Idea on hyvin yksinkertainen, mutta eteisen tylsänvalkoinen laatikosto sai aivan uuden ilmeen. Teippi oli helppo laittaa paikoilleen ja ilahduin erityisesti siitä, että se sattui olemaan tismalleen oikean levyistä. Onnistumisen ilo ja kiva lopputulos kannustivat teippailemaan kotona kaikenlaista muutakin kivaa."


13. Lehtikotelo - Tiiu (Insipraatiota etsimässä -blogi
13. Lehtikotelo - Tiiu (Insipraatiota etsimässä -blogi)
"Kyseessä on siis Ikean lehtikotelo, jonka olen kauttaaltaan teippaillut washi/masking -teipeillä. Kuvassa on vertailun vuoksi samanlainen lehtikotelo ilman teippejä. Mielestäni tämä on paras teippailuni, koska muutos alkuperäiseen on niin suuri."
Lisää tästä teippailusta pääset lukemaan Tiiun tästä postauksesta.


14. Teipaten nätit reunat - Sanna (Kesällä Kerran -blogi)
14. Teipaten nätit reunat - Sanna (Kesällä Kerran -blogi)


15. Tauluteippailu - Tarhuri
15. Tauluteippailu - Tarhuri
"Valitsin kisateippailuksi monien joukosta pienet aakkostaulut, joiden reunat on teippailtu kahdella teipillä kumpikin väri. Värit osuivat hyvin yhteen askartelemieni aakkoskorttien kanssa ja en osaa tarkemmin sanoa mikä teippailussa oli kivaa, se vaan jotenkin toimi näissä kehyksissä ja korteissa."
Teippitarhan kommentti: Kyseessä EI kuitenkaan ole Teippitarhureiden työ vaikka nimimerkki onkin Tarhuri ;)


16. Synttäriaskarteluteippailuja - Minna K.
16. Synttäriaskarteluteippailuja - Minna K.
"Tyttäreni 8vee synttäreillä vieraat innostuivat valtavasti teippailuista. Olin ostanut kaikille ruskeakantiset vihkot ja tytöt saivat teippailla ne oman näköisiksi. Riemulla ei ollt rajaa ja kaikista vihoista tuli persoonallisia. Oli täyteen teipattuja, muutamalla pienellä palalla koristeltuja, symmetrisiä ja sinne tänne viipottavia teippirivejä -kauniita kaikki."


17. Hei, me liputetaan! - Ira (Ira*s -blogista)
17. Hei, me liputetaan! - Ira (Ira*s -blogista)
"Olen aivan hullaantunut teippeihin ja synttäreille tuli teippailtua yhtä ja toista. Tämä kuva on synttärikattauksesta. Aiheesta lisää blogissani http://hipaushaaveita.blogspot.fi/2012/08/angry-birds-birthday-party.html"


18.  Vintage kortti - Anne
18.  Vintage kortti - Anne
"Käytän usein pitsejä kun teen vintage tyylisiä kortteja. Pitsiteipit ovat helppoja käyttää. Kun käyttää pitsiteippejä voi myös jatkaa korttiaskartelua heti pitsiteipin asettamisen jälkeen. Ei tarvitse odottaa liiman kuivumista kuten tavallisella liima + pitsinauha yhdistelmällä."


19. Teippiruukku - Piia (Piipadoo -blogi)
19. Teippiruukku - Piia (Piipadoo -blogi)

"Otan osaa kisaan tällä teipillä tuunatulla ruukulla, toki kotoa löytyy teippiä jos jostakin, mutta olkoon tämä
nyt se mieluisin."


20. Herkkuja purkissa - Vivi (Helleranta -blogi)
20. Herkkuja purkissa - Vivi (Helleranta -blogi)
"Hauskimmat teippailuni liittyvät elintarvikepurkkeihin ja ruokaan. Kaikenlaiset lasiset purkit ovat kivoja lahjoja, kun niistä ensin liottaa pois etiketit ja sen jälkeen koristelee erilaisilla washi-teipeillä. Sisälle voi laittaa melkein mitä tahansa herkkuja, mutta omia suosikkejani ovat makeiset ja maustetut pähkinät. Kannen voi maalata vaikka akryyli- tai spraymaalilla. Tässä teippailussa on parasta se, että se tuottaa paljon iloa myös saajalleen. Lisää kuvia teippailusta blogissani, esimerkiksi täällä: http://hellerannassa.blogspot.fi/2012/01/taiteilua-teipeilla.html."
  
  
21. Teipeillä tuunatut maitopurkit yrteille - Anski (cute & cool creations -blogi)
21. Teipeillä tuunatut maitopurkit yrteille - Anski (cute & cool creations -blogi)
"Olen käyttänyt teippejä paljon skräppäyksessä ja korteissa, mutta päätin kuitenkin osallistua kisaan teipatuilla yrttirasioilla, jotka tuunasin maitotölkeistä.Valitsin nimenomaan tämän askartelun "the teippailutyöksi", koska ideasta innostui moni muukin esiteltyäni sen blogissani.
Täältä blogistani löytyykin työ ohjeineen:
http://veilan.wordpress.com/2012/08/06/tuunatut-maitopurkit-yrteille/"

 
22. Sydämellinen äitienpäiväkortti - Lehtipollo (Lehtipollon leikekirja -blogi)
22. Sydämellinen äitienpäiväkortti - Lehtipollo (Lehtipollon leikekirja -blogi)
"Kiinnitin teippejä ohuelle kartongille ja lävistin siitä sydämiä. Myös kortin reunoja on teippailtu. Kortti lähti äitienpäiväksi omalle äidilleni."
Lisää tästä teippailusta voit lukea Lehtipollon postauksesta.


WOW, vai mitä! Upeita teippailuja ja ideoita ja ihanan erilaisia juttuja! Mikä teippailu nousi suosikiksesi? Nii-in, valinta on vaikea..

Äänestä suosikkiasi kommentoimalla tätä postausta. Kirjoita kommenttiin vähintään suosikkisi numero. Kommentoimalla osallistut myös arvontaan - kaikkien tämän postauksen kommentoineiden kesken arvotaan 20 € lahjakortti puotiimme! Arvontaan osallistumisaika on umpeutunut!

Eniten ääniä saanut Teipbailu voittaa 30 € lahjakortin Teippitarhaan! Tämän lisäksi toiseksi tulleelle lahjoitamme lohdutuspalkintona Teippitarhan tuotteita n. 25 € arvosta. Lisäksi yllärinä kaikki kisaan osallistuneet saavat alekoodin puotiimme (saatte siitä piakkoin sähköpostia :))

Äänestysaika umpeutuu torstaina syyskuun 20. pvä (klo 23.59) ja myös arvonta on käynnissä siihen saakka.

Teippailemisiin!

183 kommenttia:

 1. 12. Laatikoston piristys - Susu
  on yksinkertainen, mutta todella piristävä

  VastaaPoista
 2. 19. Teippiruukku - Piia (Piipadoo -blogi)

  VastaaPoista
 3. Vau! Upeita ideoita kaikki. Äänestäni taisteli kaksi yllättävintä ideaa: numerot 1 ja 21. Ääneni menee numerolle 1. Washiswitch - Outi.

  VastaaPoista
 4. Vitsit että kaikki oli kyl huippu nerokkaita ideoita.. :D Ääneni menee kuitenkin 10. Raitaa Raitaa enemmän Raitaa - Piia (Kahden vaiheilla -blogista), koska tätä aijon myös kokeilla jossakin omassa entisöinti projektissani. :)

  http://hexunblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Numerossa 7 on huumori kohdallaan! Ääni siis sille.

  VastaaPoista
 6. 7.Sängynpääty-Mimura
  Vaikee oli valita paras.

  VastaaPoista
 7. Numero 7 saa mun ääneni!
  Tosi hauska ja erilainen teippailu. :)

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Vau, kaikki on kyllä niin upeita! Lempparini on yksinkertaisuudessaan numero yksi. Taidan itsekin kokeilla, harmi kun kodissani on vain yksi iso valokatkaisija.

  VastaaPoista
 10. Kaikissa on jokin kiva jippo, mutta numero 7 sängynpääty on sittenkin paras :)

  VastaaPoista
 11. Monta kivaa ideaa, mutta yksi pitää valita... :) Minun ääneni menee Minna K:lle (numero 16 synttäriaskarteluteippailuja).

  VastaaPoista
 12. 12 on ihana! Sille siis ääni.

  VastaaPoista
 13. Ihana sängynpääty numero 7! Täältä lähtee ääni ehdottomasti sinne :)

  VastaaPoista
 14. Nro 4 eli salusiini on niin kätsä, että toteutan tuon heti meillä keittiössä.

  VastaaPoista
 15. 10. Eli Piian laatikoston teippailut!

  VastaaPoista
 16. Vastaukseni on nro 7 sängynpääty, edullinen ja toimiva ratkaisu kun toiveena sängynpääty jota ei kaupasta löydy!
  tiina.raeske@pp2.inet.fi
  Tiina

  VastaaPoista
 17. Ääni menee numero seiskalle (sängynpääty). Kiva idea ja hieno toteutus! :)

  VastaaPoista
 18. Oli tiukka vääntö muutaman lempparin välillä, mutta päädyin numeroon 19! Ensivilkaisulla ajatteli, että mikäs design-ruukku tuo oikein on, mahtoi olla kallis. (:

  VastaaPoista
 19. 7-sängynpääty :) Hauskoja ideoita!

  VastaaPoista
 20. Äänestän kuvaa numero neljä, koska se on kivan vihreä ja siinä on kissa!

  VastaaPoista
 21. ääni osallistujalle numero 12... =)

  VastaaPoista
 22. Mieli tekisi kerätä ääniä omalle teippailulleni, mutta sängynpääty 7 on niin loistava idea, että pakkohan sitä on äänestää! :)

  VastaaPoista
 23. Sängynpääty on kivoin minustakin. :-)

  VastaaPoista
 24. Koska ei liene kovin kohteliasta äänestää omaa työtä, niin ääneni menee työlle numero 1. :) Täältä saikin paljon kivoja teippailuideoita, joita toteuttaa omassa kodissa. :)

  VastaaPoista
 25. Äänestän numeroa 12, laatikoston piristys - minullakin olisi pari tuollaista tuunattaviksi!

  VastaaPoista
 26. Ääneni menee numerolle 1 - Hyypiön Elämää - blogin Outille :)

  VastaaPoista
 27. Ääneni menee 19. Teippiruukku - Piia (Piipadoo -blogi)

  VastaaPoista
 28. Ääneni menee numerolle yksi: Washiswitch - Outi
  Pieni mutta hyvin huomioitu yksityiskohta :)

  VastaaPoista
 29. 12. Laatikoston piristys -Susu
  Simppeli idea, iso muutos :)

  VastaaPoista
 30. Ääneni menee numerolle 1...Toi vaan on paras !

  VastaaPoista
 31. Paljon kivoja ideoita, mutta ääneni annan sängynpääty -teippailulle.

  VastaaPoista
 32. Tämä ääni menee idealle numero 17.

  VastaaPoista
 33. Hienoja ideoita paljon, mutta nro 7, sängynpääty, oli mielestäni kaikista paras :)!

  VastaaPoista
 34. Täältä ääni nrolle 1. Loistava idea, ja mahdollisuus tuohon löytyy melkein jokaisesta kodista.

  VastaaPoista
 35. Monta hienoa ideaa, annan kuitenkin ääneni no. 7 sängynpääty. Edullinen, kekseliäs ja käyttökelpoinen idea ! Terv. Riitta mummeli

  VastaaPoista
 36. Ääneni annan numerolle 1 - Hyypiön elämää -blogin Outille. Tämä teippaus oli mielestäni kaikkein yksinkertaisin kaikessa tyylikkyydessään ja simple is the new black, eikö? ;)

  VastaaPoista
 37. Ääni numerolle 1.

  VastaaPoista
 38. Ääni numerolle 4.
  Meillekin saattaa ilmestyä tuollaiset "verhot".

  Kiitos kaikista muistakin vinkeistä - miks mä en ikinä itse keksi mitään noin kivaa :)

  Nimim. Koppinen

  VastaaPoista
 39. Ääni numerolle 1! Ei liian pramea, mutta tekee näkyväksi ja "siistiksi"!

  VastaaPoista
 40. Ääneni annan nro. 13 -lehtikotelolle. Yksinkertaista ja piristävää!

  VastaaPoista
 41. Kakkonen eli Mari K.

  VastaaPoista
 42. ÄÄNESTÄN nro 2..hyvä poju meininki

  VastaaPoista
 43. Mieli tekisi äänestää montaakin, mahtavia ideoita! Sängynpääty, valokatkaisin ja lehtikotelo nousi ykkösiksi kaikkien joukosta, ja lopulta ääneni menee sängynpäädylle. Se nousi niin erilaisena, hauskana ja tyylikkäänä ideana esiin, ja on kuitenkin helposti toteutettavissa. :)

  VastaaPoista
 44. Vaikea valinta... Laitetaan ääni numerolle 17

  VastaaPoista
 45. 1. Watchswitch on nerokas idea!

  VastaaPoista
 46. Annan ääneni numerolle 7, vaikka kaikki muutkin toteutukset on erittäin onnistuneita.

  VastaaPoista
 47. tykkään kyllä eniten 14:n hyllynreunuksista :)

  VastaaPoista
 48. Mä kävin tsekkaamassa jokaisen blogin samalla, joihin linkki oli. Ihanaa, kun ihmiset jaksaa tuunailla ja askarrella :) Itse oon harrastanu sitä ihan lapsesta lähtien, kun vanhemmilla rahat oli tiukilla, ja jotain kivaa piti itelle saada. Se siis ruokki luovuutta, enkä tänä päivänäkään malta laittaa rahaa ostamalla jotain uutta, kun vanhasta saa tuunaamalla paljon persoonallisemman. Mun ääneni näistä teippauksista saa 14. Teipaten nätit reunat - Sanna, vaikkakin kaikki oli tosi ihania. Kiitos siitä kaikille, että jaoitte ne meidän kanssa <3

  VastaaPoista
 49. Hienoja ideoita kaikki! Eniten kuitenkin kolahti numero ykkönen, joten ääneni menee sinne. Jaetulle kakkossijalle pääsevät 10 ja 14.:)

  VastaaPoista
 50. 14. Teipaten nätit reunat :)

  -Heljuska

  VastaaPoista
 51. Minunkin ääni menee numerolle 1, Washiswitchille. Kiva, yllättävä tuunauskohde, joka kuitenkin on aina näkösällä, ja aiks tylsä ilman huomioteippausta :)

  VastaaPoista
 52. Mahtavia ideoita! Vaikea valinta, mutta annan ääneni ihanan värikkäälle lehtikotelolle eli numerolle 13.

  VastaaPoista
 53. Ääni valokatkaisijoille, eli numero 1.

  VastaaPoista
 54. Ääni menee nro 2.

  VastaaPoista
 55. Kivoja ideoita kaikki, mutta suosikkini on nro:
  20. Herkkuja purkissa

  Minna P.

  VastaaPoista
 56. Loistavia ideoita ja teippailuja kaikki, mutta valkkaan nro. 14 :)

  -Tiinakaisa

  VastaaPoista
 57. Todella vaikea valinta, kaikissa on joku kiva juju. Ääni menee kuitenkin numerolle 6. Hieman enemmän vaivaa vaatinut työ ja hieno lopputulos. :)

  -Susu

  VastaaPoista
 58. Hyviä teippailuja kyllä kaikki! :) Omanlaisia ja persoonallisia :) Mutta ääni lähtee nro:lle 1 :)

  VastaaPoista
 59. Ääneni annan nro 1. heti teki mieli kokeilla kotona! :)
  -ainoa.

  VastaaPoista
 60. Loistavia ideoita, huh sentään. Minun ääneni menee sängynpäädylle eli nrolle 7.

  VastaaPoista
 61. Mukavia ideoita kaikki, mutta ääneni menee kuitenkin numerolle 1.

  VastaaPoista
 62. Tosi loistavia ideoita. Annan ääneni numerolle 14, nätit hyllynreunat.

  VastaaPoista
 63. Ykkönen on ehdottomasti hauskin idea!

  VastaaPoista
 64. Paljon hyviä ideoita ja oivalluksia! Tämä ääni menee kuitenkin numerolle 1.

  t. Liljakukka

  VastaaPoista
 65. Numero yksi oli mahtava idis, joten sille ääneni!

  VastaaPoista
 66. Numero 14 - yksinkertaista, helppoa ja tyylikästä.

  VastaaPoista
 67. Ääneni annan numerolle 20.

  -Saipe

  VastaaPoista
 68. Uskomattoman upeita ideoita...
  4 ja 7 välillä olikin jo toosi vaikeeta, mutta salusiinit nro.4 toimii!
  Molemmat aion kyllä toteuttaa :)

  Äippä

  VastaaPoista
 69. Tuo sängynpääty (7) on loistava idea!! Ääni sinne!!

  VastaaPoista
 70. Komppaan edellistä, upea sängynpääty (7)!! Saatan joutua kopioimaan!!

  VastaaPoista
 71. Kaikki oli kyllä ihan mahtavia ideoita!
  1. ja 7 jäi parhaiten mieleen. Niistä nyt täytyy osata päättää kumpi..

  Kyllä se 1. on sellanen helpompi/nopeampi itse toteuttaa. Ehkä myös aijon sitä kokeillakkin.
  :)

  VastaaPoista
 72. Minun ääneni saa värikkyytensä ansiosta nro 13 eli lehtikotelo.

  VastaaPoista
 73. Ehdottomasti 7. Niin nerokasta !

  VastaaPoista
 74. Vaikea valinta, niin monta hienoa ideaa! Annan ääneni kuitenkin persoonalliselle 21:lle.

  VastaaPoista
 75. Äänestän numeroa 7. Erittäin onnistunut teippailu!

  VastaaPoista
 76. Annan ääneni numerolle 6 "Ei osteta mitään"

  VastaaPoista
 77. Huisinhienoja ideoita... täytyy itsekkin ryhtyä tuumasta timeen!
  Ääneni annan sängynpäädylle, niin hullunhauska :D

  VastaaPoista
 78. Monta mahtavaa ideaa. Lemppari on kuitenkin nro 12. :)

  VastaaPoista
 79. Mun suosikit: 6. Ei osteta mitään! - Heiri ja 13. Lehtikotelo - Tiiu

  VastaaPoista
 80. Hienoja ideoita! Lempparini on 7, sängynpääty.

  VastaaPoista
 81. Numero 14! Taidanpa ostaa itsekin teippiä :) terkuin milla i-k

  VastaaPoista
 82. Numero 7 saa ehdottomasti ääneni, oivallus paikallaan

  VastaaPoista
 83. Ehdottomasti nro 6 - auttaisko omiin ostohimoihin jos moisen teippaisi tietsikkaan kiinni??

  VastaaPoista
 84. Ihana sängynpääty, nro 7. siis :))
  Taitaa olla itsellänikin käyttöä muka-sängynpäädylle. Huippukiva idea :))

  VastaaPoista
 85. Numero 7, oli niin ihanan erilainen idea :)

  VastaaPoista
 86. Ihania teippailuja kaikilla!! Vaikean valinnan jälkeen hauska teippailu rautasängynpääty nro 7 saa ääneni.
  Terv Tarhuri (nimimerkki tosiaan viittaa muuhun kuin teippitarhaan)

  VastaaPoista
 87. Numero 17. Lasten synttärit lähestyy, ois kiva idea käyttää lipputikkuja koristelussa.

  VastaaPoista
 88. Numero 19 saa mun ääneni. Pitääpä kokeilla itekkin:D

  VastaaPoista
 89. Nro 14. Sain kimmokkeen siivota ja teipata piristystä perusvalkoisiin keittiökaapin sisuksiin.

  VastaaPoista
 90. Kaikki oli tosi hauskoja ideoita mutta omaperäisin ja kekseliäin oli kyllä tällä kertaa mielestäni numero 7 eipä olisi itselle tullut mieleen. : )
  Minna

  VastaaPoista
 91. Ihan mahtavia ideoita jokaikinen :) Jos ei ennen tätä kilpailua hoksannut mihin käyttää näitä teippejä,niin nyt on monta mahtavaa ideaa, joita kokeilla.
  Kun kerran vain yhtä voi äänestää, niin olkoon se nro 13. Lehtikotelo - Tiiu (Insipraatiota etsimässä -blogi.

  VastaaPoista
 92. Annan ääneni työlle Nro .14. :)

  VastaaPoista
 93. Kaikki upeita ideoita, mutta taidan äänestää numero 4!!

  VastaaPoista
 94. 7. sängynpääty, mahtava idea ja lisäksi hyvännäköinen!!

  VastaaPoista
 95. Monta hauskaa ja kekseliästä teippausta. Ääneni kuitenkin seiskalle.

  VastaaPoista
 96. Mun äänen saa numero 1. Tiedän mitä teen heti aamulla :)

  VastaaPoista
 97. Minun ääneni menee numerolle 4! Ihan mahtava idea! Miten en ole itse tätä asiaa tajunnutkaan(?) :D Ehdottomasti menee kokeiluun - heti kun löydän sopivan teipin eteisen ikkunaan.

  VastaaPoista
 98. Numero 7 kolahti, vaikka muutkin oli aikas huippuja :) Voi suosisipa arpaonni minua <3

  VastaaPoista
 99. Monia ihania ideoita, mutta ääneni menee numerolle 4. Kaunis ikkuna, täytyy itsekin kokeilla!

  VastaaPoista
 100. Ääni numero 1.
  Se on todella hieno ja fiksu. Pitäisi testata sitä.

  VastaaPoista
 101. Monia ihania, mutta ylitse muiden oli 13. Lehtikotelo - Tiiu

  VastaaPoista
 102. Numero 7! Tyylikäs,toimiva idea..

  -Romunen

  VastaaPoista
 103. 7 Sängynpääty
  Ihania ideoita montakin. Ihana blogi!

  VastaaPoista
 104. Ihania ideoita!

  Annan ääneni 12. Laatikoston piristys - Susu.

  VastaaPoista
 105. Olispas kivoja ideoita kaikki! :) Teipeistä näyttää olevan vaikka mihin!

  Ääneni annan nro 7 sängynpäädylle. Kerrassaan nerokasta! :)

  VastaaPoista
 106. Hienoja ideoita kaikki tyynni, mutta kun yksi pitää valita, niin minulla se on idea nro 12. Hauskasti keksitty. Ei kovin näkyvää, mutta pientä ja kivaa.

  VastaaPoista
 107. Numero 19 eli teipattu kukkaruukku. TYYLIKÄS! :)

  Katja

  VastaaPoista
 108. Monta on hyvää ideaa, vaikeaa valita! Ja varmaan omaa työtä ei kuitenkaan kehtaa äänestää ;) Mun ääni menee työlle nro 17 - kiva ja nopea idea ja tuota tulee varmasti käytettyä itekin.

  VastaaPoista
 109. Kolmesta suosikista (1, 13 ja se sängynpääty) päädyin äänestämään

  nro. 13.

  Ihan vaan niiden värien vuoksi! :) Ja miten kenelläkään on noin paljon erilaisia teippejä?

  Mä oon mennyt jo kahdesti tilaamaan, mutta homma kaatuu liian isoon valikoimaan. Jospa teidät löytäisi seinäjoen messuilta, niin pääsisi livenä hypistelemään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pakko kommentoida. En edes käyttänyt tuohon lehtikoteloon kaikkia niitä teippejä joita multa löytyy. :D Äkkiseltään laskettuna teippejä on tällä hetkellä 38 rullaa. :D

   Poista
 110. Nro. 1 on munkin suosikki. Idea on mahtava! Pienellä vaivalla saa tylsiin valokatkaisimiin eloa :D

  VastaaPoista
 111. Äänestän ideaa nro 12. Yksinkertainen mutta kuitenkin yllättävä idea.

  VastaaPoista
 112. 3. Pieni valokuvaajan alku. Kiva ja toimiva kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 113. 19. Teippiruukku. Ihanan yksinkertainen, mutta kaunis!

  VastaaPoista
 114. hauskin ja kekseliäin idea oli kyllä sängynpääty!

  VastaaPoista
 115. Täältä ääni numerolle 14! Tosi monta muutakin ihan mahtavaa ideaa on teipeistä keksitty,ihania!

  VastaaPoista
 116. Minun ääneni menee työlle numero 4 salusiini. :) Ihana idea. Täytyy itsekkin kokeilla.

  VastaaPoista
 117. Suosikkini on 7, sängynpääty. Kuningasidea!

  VastaaPoista
 118. Numero 12, tyylikäs toteutus!

  VastaaPoista
 119. kiva akva! ääni menee Numero 9 :)

  VastaaPoista
 120. Äänestän numeroa 1, koska en ollut tätä ideaa ennen nähnyt ja näin saisi hyvin naamioitua rumat katkaisijat tapetinkin sekaan! Hienoa Outi :)

  - Nooa -

  VastaaPoista
 121. Ihania ideoita ja toteutuksia! Annan äänen numerolle 12.

  -Tuula

  VastaaPoista
 122. Hyviä ideoita! 13. lehtikotelo saa tän äänen :)

  VastaaPoista
 123. Ääni numerolle 3. On vaan niin suloinen!

  VastaaPoista
 124. Oi että miten mielettömän hienoja nuo kaikki teippailut ovat. VAU!

  On vaikeaa valita jotain tiettyä parhaaksi, monta upeaa ja toteutuskelpoista =)

  Kun yhen joutuu valkkaamaan, annan ääneni numerolle 19.


  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 125. Valinta numerojen 12 ja 16 välillä oli vaikea - molemmat innostivat kokeilemaan teippailua itsekin. Annan kuitenkin ääneni numerolle 12 (laatikon piristys)

  VastaaPoista
 126. Ihan huikeita teippailuja kaikki! Äänestän numeroa 12. Oon miettiny kotona saman laatikoston kans että mitä keksis mutta tää idea kyllä menee testaukseen vielä tänään! :)
  -Marika

  VastaaPoista
 127. Aivan upeita teippailuja nuo kaikki, mutta mun äänen saa: 14. Teipaten nätit reunat

  -Ines

  VastaaPoista
 128. Ihania! Nro 19 päätyy mahdollisesti omaankin kotiin, joten ääni sille! :)

  VastaaPoista
 129. Nro 1, valokatkaisimet.

  SVA

  VastaaPoista
 130. Numero 7!!! Ja E:lle paljon terveisiä! Kävin lukemassa joulutunnelmia ja tuli sinua ikävä! T:Hyvis

  VastaaPoista
 131. Nro 7 äänestän! Menee ihan rautasängynpäädystä:)

  VastaaPoista
 132. 7. on ylivoimainen ykkönen! Vaikka ihastusta herätti myös suloisen kirjava lehtikotelokin :)

  VastaaPoista
 133. Seiska on kätevä ja toteuttamis kelpoinen.

  VastaaPoista
 134. Nro 7 ehdottomasti!

  VastaaPoista
 135. Ääni sängynpäädylle (numero 7). Erinomainen idea: ekologinen, edullinen, ennennäkemätön, ensiluokkainen jne.

  VastaaPoista
 136. monet oli tosi hauskoja ja hyvin keksittyjä, silti nro 7 jäi eniten mieleen! sille siis ääneni.

  VastaaPoista
 137. Nro 7, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 138. Äänestän numeroa 14, suosikkini.

  VastaaPoista
 139. Numero 14 on suosikkini, todella kiva idea!! :)

  VastaaPoista
 140. Pienieleinen nro 12 laatikoston piristäjä olisi ollut suosikkini ellei mukana olis loistavaa ideaa nro 7, joka siis on mielestäni paras ja omaperäisin teippaus.

  terveisin Elenna

  VastaaPoista
 141. nro 10 eli raitaa, raitaa on kivan retrohenkinen helppo toteutus.

  VastaaPoista
 142. Vaikea valinta, mutta nro 12 saa ääneni!
  Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin hyvännäköinen toteutus!

  VastaaPoista
 143. Numero 4. Hauska ja kekseliäs idea, pakko varmaan kokeilla! Terv. Marika K.

  VastaaPoista
 144. vitsi mitä ideoita ;) täältä menee ääni numerolle 4. pitääpi ehkä kokeilla omiin ikkunoihin ;)

  VastaaPoista
 145. Numero 7! huippis idea!

  VastaaPoista
 146. Äänestän numeroa 12. Laatikoston piristys.

  VastaaPoista
 147. minäkin haluan tuollaisen sängynpäädyn! eli ääneni menee numerolle 7. Sängynpääty.

  VastaaPoista
 148. Tuo nro 1. on ihan paras. Kokeilin sitä jo itsekin. Laitan kuvia myöhemmin omaan blogiini...

  VastaaPoista
 149. Suosikkini on 21. Teipillä tuunatut maitopurkit.

  VastaaPoista
 150. Suosikkini on numero 14, teipatut hyllynreunat!

  VastaaPoista
 151. 12, koska tuota tulen kokeilemaan itsekin :)

  VastaaPoista
 152. Ääneni menee numerolle 19, ruukku oli todella kivannäköinen!

  VastaaPoista
 153. Suosikkini on numero 7!

  Toivottavasti arpaonni suosii minua, tiedän jo tarkalleen mitä tilaan. :)

  t. Heidi.M.R

  VastaaPoista
 154. Ensimmäinen (1) oli aivan loistava idea > toteutukseen!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!