27. lokakuuta 2012

Kurpitsajuhla

Suomessa taidetaan tänä viikonloppuna viettää Halloweenia. Meillä kun poju näki kaupassa valmiiksi teipatun kurpitsan, niin pitihän se kotiin ostaa. Halusinpa sitten myös omani jota voisi teippailla itse...
Teipatut kurpitsat ja painokirjasimia pappani vanhan matkalaukun päällä
Kaupan versio on tuo perinteisen näköinen jolla on kasvot. Tuollaisen voisi tehdä hyvin itsekin kun käyttäisi mattamustaa masking teippiä (löytyy nykyisin 5, 10 ja 20 cm leveinäkin - Helpottaa isojen kuvien ja tekstien tekoa!). Tuo pienempi koristekurpitsa on teipattu keltavihreällä Salmiakki mt masking teipillä.
Entä jos tekisikin asetelman pianon päälle?
Ekan kuvan teippailu miellytti itseäni eniten ja ne raidat jäivätkin koristekurpitsaan. Mutta ennenkun siihen päästiin, tuli testattua muitakin kuoseja.. Tässä mustia Kukonaskel ja Pystyraita mt masking teippejä.

Äiti, mikä pallo?
Vai olisiko kiva jos kurpitsat tervehtisivät eteisessä?
Sitten kokeiltiin vähän rustiikkisempaa meininkiä Tilkkutäkki mt masking teipillä.

Piano oli sittenkin parempi paikka, mutta entä jos vaihtais kurpitsaan skottiruutua?
Vai sittenkin toisenlaista ruutua? (teipit tartan viher-oranssi mt masking teippi setistä)  Eli testailuja tuli tehtyä hieman.. Niin eri teippien kuin kurpitsoiden sijoittamispaikan suhteen :)

Loppuun vielä lainakuva California livin home -blogista. Nämä on maalattu, mutta yhtälailla nuo voisi teipatakin. Aivan upeita kurpitsoita! 
Kuva: California livin home -blogi
Kurpitsoiden teippailuun voi toki käyttää mitä hyvänsä teippiä, mutta mikä siinä on että jälleen tartuin vaan masking teippeihin.. :)

Happy Halloween ja teippailemisiin!

4 kommenttia:

 1. Oi miten kivoja! Itsekin koristelin omia paperisia halloween-kurpitsoja washi-teipein: http://veilan.wordpress.com/2012/10/29/halloween-kattaus-ja-paperikurpitsat/
  Ja näkyyhän siellä noita perinteisiä lasejakin washi-teippikoristuksin.

  VastaaPoista
 2. Wow, olipa upea kauttaus! Kiva kun jaoit linkin täällä :) Taidokasta paperiaskartelua kyllä!

  VastaaPoista
 3. Toimii siis myös kurpitsoissa. Itse just teippailin kranssin korvikkeen eli ovikoristeet, käyppä katsomassa http://hyypio.blogspot.fi/2012/11/kranssihommia.html

  VastaaPoista
 4. Kiva kun jaoit linkin!
  On muuten aika pähee :) Hienosti näkyy tuo keltainen teippi mustalla pinnalla!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!