30. lokakuuta 2012

Sähkökaapin uudet vaatteet

Aika monella meistä on varmastikin eteisessä sähkökaappi. Sehän nyt ei sellaisenaan ole välttämättä kovin silmiä hivelevä, mutta mitä tapahtuu jos sitä hieman somistaa..

Kuva: Mari
Aika huikea lopputulos vai mitä! Tämän upean muutoksen on tehnyt Mari. Mari on maalannut sähkökaapin oven liitutaulumaalilla ja teipannut reunat mustalla vinoraita mt masking teipillä. Iso kiitos sinulle Mari kun sain tämän upeuden täällä näyttää! Uskon että tästä löytyy inspiraatiota monelle :)Tällaisen saa tehtyä nopsaan myös kun teippaa sen puodistamme löytyvällä liitutaulutarralla ja tauluun olisi kiva piirrellä noilla Chalk Ink liitutusseillakin :)  Taidanpa lähteä toteuttamaan tätä meidänkin sähkökaappiin..

Sitten sähkökaapin pika-pikatuunaus. Meillä on ollut viimeaikona vähän hassu tapa jättää teipattu jälki käynnistämme eri kyläpaikoissa.. Niin että mikä vieraskirja? Teippiä vaan asukkaan kotiin niin se kertoo että Teippitarhurit were here :)Tässä kodissa hyödynnettiin sisustusopetusta: mitä et voi peittää, korosta sitä - ja teippasimme ihan vaan reunat eteisen sulakekaapista. Pienellä teipillä aika piristävä lopputulos!


Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Voi kun tuli pirtsakka sulakekaappi, kiitos myös vierailusta tänne keskiseen suomeen ja eteisen peilin tuunauksesta :)
    Tervetuloa pian uudestaan :)

    VastaaPoista
  2. Juu, varmasti tullaan ja teippien kera toki toki :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!