24. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!


..toivottelen teille korttitaituri Pammun tekemän kortin avulla. Yksinkertaisuudessaan niin kaunis ja tyylikäs!

Kortin mukana oli vieläpä teipatut magneetit! Ihania! Pammun blogista löydät ohjeet näiden tekoon - tästä. Muitakin ihania kortti-inspiksiä on Pammun blogi pullollaan. Teippailtuja joulukortteja löydät tästä ja tästä.


Kuva ei tee täysin oikeutta tälle kortille. Nuo teipatut kirjaimet ovat kauniisti kohollaan kortista. Korttipohja on myös sellaista samettisesti kimaltelevaa helmiäisvalkoista. Kiitokset Pammu :)

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä jne.. Eli meidän omia joulukortteja somisti (lasten kuvien lisäksi ;) ) pätkät teippiä / lähetimme ne sähköisinä. Yrityksen kortit lähetimme sähköisinä ja niihin suunnatut varat lahjoitimme Suurella sydämella Tampereen Joulupuu keräykseen.

Tunnelmallista ja Rauhaisaa Joulua Sinulle!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Oikein hyvää Joulun aikaa myös sinne!
  Tampereen kädentaitomessuilta sinulta ostamani klipsiteippi on aivan ihanaa! Käy kurkkaamassa täällä, miten kivan joulukorttiseinän sillä sai aikaan: http://sfimail.blogspot.fi/2012/12/christmas-cards.html

  VastaaPoista
 2. ...ja Flore & Fauna -teipeillä taas sai koristeltua kauniin joulupaketin
  http://pictopical.blogspot.fi/2012/12/time-of-christmas-presents.html

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Sirpa! :)

  Oi vähänkös kiva korttiseinä! Näyttää tosiaan sille, että kortit olisi kiinnitetty oikeilla klipseillä :D Ja ihana tuo paketti! Kivasti sopii sarjan teipit jouluunkin! Varmaan on paketin avaajaa vähän harmittanut rikkoa kaunis paketti ;)

  Kiitos kun jaoit kauniit teippailusi :) Mukavaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista kehuista! : )
   Ja mukavaa vuodenvaihdetta myös sinulle!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!