1. joulukuuta 2012

Kalenteriseinä

Teippasin lasten kuvakalenterit omaksi kollaasiksi seinälle. Teippailin mt masking ja japanilaisella washiteipillä ihan kunnon kehykset kalentereita kiinnittämään.


Kalenterit näyttivät hieman orvoilta yksinään, joten tein liitutaulutarrasta pitkän viirin ja tekstasin Chalk Ink liitutussilla tekstin, jota meillä saadaan kuulla aika monesti nyt "Monta yötä jouluun on?". 


Sivuille leikkasin vielä pari piparihahmoa joista toiseen pariin kirjataan aina päivän numeron (lasten helpompi ottaa mallia millainen numero pitäisi kalentereista löytää) ja toiseen pariin vastauksen siihen, että kuinka monta yötä jouluun onkaan. Näin voidaan hyvin harjoitella numeroitakin lasten kanssa :)

Ihanaa alkanutta Joulukuuta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Varsin mainio ja hauska idea kaikinpuolin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Teinkin eka nuo piparihahmot ihan vaan koristeeksi, mutta näyttivät hieman orvoille "masut tyhjinä". Mietin että mitä niihin voisi piirtää tms. ja sitten hokasin - jos kerta kysytään että monta yötä, niin pipareissahan voi sitten vastata :)

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kivoja ideoita! Näitä toteutetaan meilläkin tulevana jouluna. Tulis vaan jo! :) Ellu Keski-Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löysit inspiraatiota :)

   Niin ja jos aloittelisi jouluvalmisteluja jo nyt, niin kerrankin olisi hyvissä ajoin valmista! Itsellä kun ainakin tuppaa tulemaan sitten joulukuussa aina vähän kiire :)

   Poista
 4. Ihania ideoita, ja ihanaa että on ihmisiä joilla on ideoita :) ! ! Käynti osastollanne kädentaitomesuilla heitti lisää "vettä myllyyn" - nyt täytyy ihan oikeasti alkaa kokeilemaan näitä teidän ideoita ja vinkkejä ! ...tähän asti lähinnä haaveillut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteestasi ja vierailusta osastollamme :)

   Itse olen huomannut, että kun lähtee vaan jotain tekemään, niin siitä se luovuus käynnistyy. Ihan niinkuin tässä kalenteriseinässäkin, ensin ajattelin teipata ihan vaan kalenterit seinään, sitten keksin tuon otsikko-idean, sitten keksin lisätä nuo numerot jne jne :)

   Mukavia teippailuja!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!