2. joulukuuta 2012

Marin adventtikynttelikkö & Taika-lehden joulukalenteri!

Ensimmäinen adventti on täällä! On siis aika sytyttää eka kynttilä neljästä. Somasti-blogin Mari oli tehnyt todella kivan adventtikynttelikön lasipulloista, liitutaulutarrasta ja kynttilöistä. Ihana idea! Kurkkaa lisätiedot Marin blogista.
Kuva: somasti-blogi
Somat kiitokset Marille kun sain tätä täällä näyttää :)

Viime vuonna tekaisinkin adventtikynttilöihin numerot mattamustasta masking teipistä. Vanhaan postaukseen pääset tästä. Marin toteutus onkin parempi, koska paljaita kynttilöitä voi polttaa huoletta. Teipatusta kynttilästä täytyy ottaa koristeteipit pois kun kynttilä on palanut koristeiden läheisyyteen.

Sitten joulukalenteriin,
Taika-lehdellä on joulukalenteri ja tänään siellä on Teippitarha-päivä, joten teippailun ystävien kannattaa kurkata kalenteriin etenkin tänään! Luukkuja on kaksi, askarteluluukku ja tarjousluukku.
Taika-lehden joulukalenterista löytyy kivoja ideoita ym. toki muinakin päivinä! Itsekin inspiroiduin Taika-lehden joulunumeron paperi-kranssista niin, että tein samanlaisen - mutta teipistä. Tein siis kranssin teippaamalla vieri viereen teippilenkkejä (ohje lenkkien tekoon löytyy Taika-lehden kalenteriluukustamme, tästä). Ulommas pitkät lenkit ja siitä sisemmälle aina pienemmät ja pienemmät. Pohjana oli vahvaa pahvia rinkelin malliin leikattuna. 
Teippailemisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!