14. joulukuuta 2012

Paketointia ja joulumusiikkia

Huhhuh mikä iltapäivä takana! Täsmäiskuja kaupasta toiseen, mutta onneksi tuloksellisia sellaisia - lähestulkoon kaikki lahjat on nyt hankittu :) Paketointia vailla vaan vielä, mutta sepä onkin mieluisaa puuhaa.
Washiteipistä voi taiteilla tällaisen kolmiulotteisenkin rusetin - alemmassa kuvassa ohjeet

Talo on hiljentynyt lasten tuhistessa untenmailla. Lämmitän hieman glögiä, pari konvehtia mukaan (juu juu, varaslähtö joulusuklaisiin on sallittua ;) ), ja sitten paperia ja teippejä.. Taustalle vielä soimaan Jouluradio niin pakkailu menee mukavissa merkeissä.


Jouluradio on kyllä ehdoton suosikkini näin joulukuussa. Mukavan monipuolista joulumusiikkia ja löytyypä sieltä oma kanava lapsillekin. Haluan jakaa tässä muutaman oman joululaululöydön tuolta kanavalta.
Carola - Himlen i min famn


Stevie Wonder - Someday at Christmas


Jani Wikholmin tekstiin sopiva sovitus tutusta laulusta - Tiellä ken vaeltaa

Uusi tuttavuus tänä jouluna on myös kiva accapella-kokoonpano lahden toiselta puolen - The Real Group. The World for Christmas edustaa perinteistä tunnelmallista joulumusiikkia kun taas heidän Fina paket on juuri se hilpeä kipale johon olet varmaan tänä jouluna törmännyt :) Täältä voi kuunnella maistiaisia heidän joululevyltään.

Lasten suosikiksi on noussut Ipanapan joululevyllä oleva Kristiina Wheelerin Joulupukkiukki. Ollaan saatu kuulla monta suloista esitystä kun 5 v aloittaa "Meidän ukki on joulupukki, se jakaa teidän lahjanne. Meidän ukki on joulupukki.." ja pikkuveli 2 v jatkaa "..usko pois!" <3

Nyt pakettien pariin ja teippailemisiin!

2 kommenttia:

 1. Niinpä,täälläkin on paketointi puuhat käynnissä:)
  Teippitarhan puolella piti vain käydä välillä kurkkaamassa tuo soma rusetin teko tapa:)
  Stevie Wonder on ihan parasta joulu/maailman rauhaa!
  Hyvää joulunalus viikkoa Teippareille :)
  T.Katja

  VastaaPoista
 2. No kiva että rusetti-idea pääsi heti käyttöön :)

  Joo, Stevien ääni ja tulkinta on jotain ihan omaa luokkaansa!

  Kiitokset ja samoin sinulle ihanaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!