17. joulukuuta 2012

Paperiliitin-blogin joulukalenteri, CCC

Meillä on tänä jouluna ollut muutama kiva yhteistyökuvio eri tahojen kanssa ja tässä sokerina pohjalla viimeisin - Paperiliitin -blogin CCC eli Creative Christmas Calendar. Kyseessä on Riikan organisoima monen taidokkaan paperiaskartelijan yhteisrutistus - ideoita ja tutoriaaleja erilaisiin paperitöihin.

Tänään 17.12. Riikan blogikalenterissa vilahtaa washiteippiäkin, joten klikatkaapa sinne inspiroitumaan. Kello 18 sinne pamahtaa myös arvonta - joten seuraa sivua tuolloinkin :) 

Kuva: Paperiliitin -blogi
Paperiliitin -blogi on muutenkin oikea paperiaskartelijan aarreaitta. Ideoita ja taidokasta toteutusta löytyy ja paljon! Tutustu Riikan blogiin tästä. Saimme Riikalta kiitokseksi tässä syksymmällä ihanan koristellun tagin jonka hän oli meille tehnyt teipeillämme. Melkoinen herkku vai mitä :)

Washiteippien lisäksi tagissa on käytetty lankaa ja tuo sinetti on Riikan itse tekemä, ilmakuivuvasta massasta - pyöritelty massasta pallura, leimattu kuvio ja kuivatettu. Sama onnistuisi Riikan mukaan myös Cernitillä tms. mutta ne vaativat polton uunissa.

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!