11. joulukuuta 2012

Pitsiteipistä on moneksi

Pitsiteippi taipuu moneen. Tässä taitavan korttivirtuoosin, Maijun, kaunis joulukortti jossa pohjalla käytetty läpinäkyvää leveää pitsiteippiä. Lukaise Maijun koko postaus tästä.
Kuva: Maijun Korttigalleria
Klikkaa tästä Maijun Korttigalleriaan hakemaan lisää upeita kortti-ideoita ja neuvoja erilaisiin paperiaskartelutekniikoihin!

Pitsiteippi sopii hyvin myös erilaisten purkkien ja purnukoiden somistukseen. Tunnettu ruokabloggaaja Hellapoliisi somisti purkkeja leveällä läpinäkyvällä pitsiteipillä (oikeanpuoleinen purnukka) ja konevirkatulla pitsiteipillä (vasen purnukka). Näyttää todella kauniille tummalla pohjalla! Lue tarkemmat tiedot Hellapoliisin tästä postauksesta.

Kuva: Hellapoliisi.fi
Nappaa herkulliset reseptit ja hyvät ohjeet herkkuihin ja ruokiin Hellapoliisin blogista - tästä. Olenpa itsekin sieltä reseptin jos toisenkin testaillut :)

Iso kiitos Maiju ja Hellapoliisi kun sain kivoja teippailujanne ja kuvianne täällä näyttää :)

Pitsiteipillä somistat myös lasiastiat tuikkukipoiksi ja saat puettua voimapaperin juhla-asuun.
 
Nämä läpinäkyvät leveät pitsiteipit toimivat siis perinteisen pakkausteipin tapaan, eli mitään muita hienoja ominaisuuksia kuin ulkonäkö näissä ei ole. Eivät siis lähde haluattaessa erityisen helposti eri pinnoilta kuten washiteipit. Ovat myös kiiltäväpintaisia ja muovia.

Teippitarhasta löydät myös erilaiset pakettikortit - täältä

Jos sitten taas tykkää enemmän tekstuurin tunnusta, niin puodista löytyy nyt hyvä valikoima konevirkattuja puuvillasekotteisia pitsiteippejä. Teippaa vaikka hyllynreunaan niinkuin entisaikaan :)

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!