19. joulukuuta 2012

Teipatut seinät

Tampereen kädentaidot -messuilla osastoomme kuului valmiit messuseinät ja otimmekin niistä ilon irti teipaten. Japanilaiset washiteipit kun lähtevät halutessa nätisti irti - ei ollut pelkoa että saamme messujen jälkeen laskua seinien tuhoamisesta ;)


Tämän jouluosion teippailu lähti liikkeelle kuusen teippaamisella. Kuusi näytti kuitenkin orvolta yksinään, joten teippailin viereen poron pään (inspiraationa JohannaKoo:n upea poro). Tein siitä vain tuollaisen pienemmän version käyttämällä kapeaa mt slim masking teippiä. Kuuseen teippailin sitten vielä "koristenauhaa" samaisella kapealla mt slim teipillä ja mt Sinetit teipillä ikäänkuin joulupalloja. Teipatun joulukranssin kiinnitin seinään - japanilaisella washiteipillä - hyvin pysyi koko messujen ajan. Hyvän joulun toivotus on tehty myös kapealla mt slim teipillä.

Tässä muuten JohannaKoon tämänvuotinen versio porosta :)

Kuva: Löytö-blogi
 Kiitokset ihanaan Löytö-blogiin lainasta :D Ja joo, toi mun poro näyttää ihan heinäsirkalle kun tähän vertaa..

Otimme mukaan myös leveitä teippitapetteja - eli samaista laadukasta japanilaista washia mutta leveänä. Niitä sitten teippasin ihan vaan suoraan seinille ja ylälautaan ilman sen ihmeempiä kikkailuja.


Ei ole nyt mikän kovin edustava otos, mutta tosiaan ylälautojen ja seinien pallot ovat myös teippitapettia. Meitä lähellä oleva Ökömökö kertoikin, että oli ollut helppo opastaa kyselijöitä Teippitarhaan noiden pallojen avulla. Kiitokset vielä ihanat Ökömököläiset avusta :)

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos joulukuusi-ideasta! Meille ei oikeaa kuusta mahdu jouluksi, joten teippasin meille tosi kivan kuusen :) http://lookingforclementines.blogspot.fi/2012/12/joulupuu-on-rakennettu.html

    Muutenkin teipit ovat olleet näin joulun alla ahkerassa käytössä. Mukavaa joulua sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Oi kun sievä joulukuusi, kiva kun linkkasit :) Ihana idea tuo karkkikepit kuusessa!

    Kiva kuulla että teipeille on ollut käyttöä kuusen lisäksi. Kiitokset ja oikein ihanaa joulua sinullekin :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!