18. tammikuuta 2013

Uudistuneen Teippitarhan sivut ovat nyt auki! +avajaisetu!

Viimeinkin saimme Teippitarhan uudet verkkosivut auki! Tästäpä syystä bloginkin päivitys on tämän vuoden puolella jäänyt aivan kokonaan. Verkkokauppaa kun on väännelty, käännelty, hiottu ja tutkiskeltu jotta uudistus menisi nyt ainakin parempaan suuntaan :)

Olemme ainakin itse kovin innoissamme tästä uudesta raikkaampi-ilmeisestä Teippitarhasta :D Myös lisäominaisuudet vanhaan verkkokauppaan nähden ovat tervetulleita. Uusia ominaisuuksia ovat mm: 

Ostoslistat - voit tallentaa kiinnostavat tuotteet ostoslistoihin joihin on sitten helppo palata myöhemminkin. Voit myös luoda vaikka useampiakin ostoslistoja ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Ostoslista-toiminto vaatii rekisteröitymisen asiakkaaksi.
Viimeiset 10 selaamaasi tuotetta jäävät automaattisesti muistiin vasempaan sivupalkkiin. 
Voit tehdä tilauksia myös ilman rekisteröitymistä (rekisteröityneenä tosin näkee tilaushistoriaansa, osoitteet säilyvät ym.)
Maksutapana myös Paypal,
Saat yhdelle sivulle näkyviin jopa yli 50 tuotetta - klikkaa tuotesivun yläkulmassa olevasta valikosta "Näytä yhdellä sivulla" haluamasi määrä tuotteita näkyviin,
Voit jättää helposti tuotearvioita (nimesi / meiliosoitteesi ei näy kuitenkaan muille) - klikkaa tähteä tuotenimen alla ja jätä arviosi.

Valitettavasti muutoksen myötä tuli kuitenkin pari takapakkia:
1) blogin aiempien postausten tuotelinkit eivät enää toimi muutoksen myötä. 
2) "vanhojen asiakkaiden" täytyy syöttää asiakastietonsa uudestaan, niitä emme saaneet vanhasta puodista järkevästi mukaamme - pahoittelut tästä! Mutta voit rekisteröityä edelleen samalla salasanalla, ainoastaan yhteystiedot sinun täytyisi naputtaa uudestaan.
Toivottavasti nuo uudistukset ovat kuitenkin teidänkin mielestä sen arvoisia että kannatti tehdä :)
 
Tervetuloa siis tutustumaan ja HUOM - avajaisetu!! Tammikuun 2013 ajan voimassa avajaisetu: saat Teippitarhan kaikista tuotteista -15% alen kuponkikoodilla 
avajaiset
Kuponkikoodi syötetään ostoskori-vaiheessa sille tarkoitettuun tilaan. 

Nyt huokaisemme onnellisina kun urakka on takana :) Saa antaa risuja ja ruusuja, otamme niitä mielellämme vastaan :)
Esim. se toivottu väreittäin kategorisointi - koetteko sen edelleen tarpeelliseksi? Sen myötä vasempaan reunaan tulisi lisää kategorioita. Vai onko riittävää kun värejä voi etsiä haku-toiminnolla (löytyy vasemmasta ala-reunasta)?

Ja juu, puotiin pääset tästä :) Lämpimästi tervetuloa!

4 kommenttia:

 1. Sen verran, mitä ehdin tässä äkkiä vilaista niin hyvältä näyttää. :) Jotenkin kokonaisuus vaikuttaa mielestäni aiempaa selkeämmältä. Itse jäin kaipaamaan vielä kategoriaa "Uutuudet".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät :) Juu, itse jopa välttelin loppuaikana vanhassa puodissa piipahtelua. Se tuntui niin tunkkaiselta kun taustalla teki tätä uutta raikkaampi-ilmeistä :D

   Hyvä pointti tuo uutuudet! Sellainen kategoria onkin tuolla jo jemmassa ja heti kun uutuuksia alkaa puotiin pompsahtelemaan, niin se laitetaan myös esiin.

   Vanhassa puodissa oli se kiva ominaisuus, että se järjesti automaattisesti tuotteet tulojärjestykseen sen uutuudet-kategorian alle. Tämä alusta ei sitä tee. Mutta tähän ajattelimme laittaa näkyviin aina ne ihan uudet tuotteet (saavat vielä "uutuus-leiman" ja sitten ne tuotteet, joita saatiin taas lisää puotiin. Näin se palvelee sitten molempiin tarkoituksiin :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä nyt ihan huippu hyvä!!!
  Itse löysin helposti aivan uusia teippituttavuuksia!!
  Onnea uudistuneelle puodille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että tuotteiden selaaminen tuntui helpolle!
   Olemme itsekin kyllä aika innoissaan tästä muutoksesta :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!