28. maaliskuuta 2013

Rairuohoja kipoissa

Lapset ovat kovin innoissaan kasvatelleet omia rairuohojaan. Nyt ruoho oli kasvanut jo sen verran pitkäksi että sitä pääsi saksimaankin, jokainen oman astiansa. Lopuksi kumpikin sai asetella omat tipunsa kippoon asustelemaan.

Lasten astiat on tehty tällä jo tutulla pahvikippo-kaavalla. Lapset saivat itse piirtää ja teipata rasiat mieleisekseen. Teippasin valmiiden rasioiden sisälle vielä pienen muovipussin, jotta astia kestää vettä - Teippasin mt masking teipillä pussin kipon yläreunaan kiinni. 

Oma versio rairuohoastiasta oli "tuunaa valmis kippo". Teippasin matalaa Aalto vaasia vain osittain, jolloin vaasi näyttää aina vähän erilaiselle riippuen siitä mistä kulmasta sitä katsoo. Ja niin, mitä ihmettä tuolle pupulle on käynyt.. Meidän 2,5 vee jostain ihmeestä ymmärsi että pupu on suklaata ja kun selkäni olin kääntänyt, oli pupu jo pienokaisen käsittelyssä.. Ehdin pelastaa  pupun kuitenkin ennen lopullista tuhoa :) "Katsos kulta kun tämä on äitin pupu, ne yllätysmunat on teidän lasten, eikö vaan? (ja kun äitikin on niin perso suklaalle..)"

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Kivaa pääsiäistä. Kylläpä muuttui Aalto-vaasi, kun pukeutui kevätasuun! Kiva idea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin sinulle :)
    Joo, ja kivaa on vielä se, että tahmaa ei jää kun teipit sitten pääsiäisen jälkeen vaasista pois napsii!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!