12. maaliskuuta 2013

Väliaika - kahvia ja pullaa :)

Kuka muistaa Vintiöiden kesäteatterin ja otsikon lausahduksen? Noh, ne Vintiöt eivät meillä vierailleet vaan ihan omat rakkaat pikkuvintiöt pitivät kivan sirkusesityksen tässä eräs ilta. Pitihän väliajalla olla sitten tarjoiltavaa. Poppareita, limua & mehua :)


Näppärät Popcornastiat saa tehtyä kartongista ja teipistä. Tein kipoista nyt neliön malliset ja melko matalat. Alla vielä kuva miten neliökippo leikataan ja taitellaan (siivekkeet taitellaan kipon sisäpuolelle). Taitellun kipon ympärille sitten vaan teippiä ja pysyy hyvin sillä kasassa! Tällaiset pahvirasiat valmistuvat helposti ja nopsaan. Tarkemmat ohjeet suorakulmion muotoiseen pahvirasiaan löydät tästä postauksesta.
Juomatkin haluttiin tarjota vähän eri tapaan, oltiinhan nyt Sirkuksessa. Pilttipurkin ympärille vähän mt masking teippiä ja keskeltä katkaistut paperipillit mukeihin, niin saatiin yhtenäistä värimaailmaa tarjoiluihin. Kaikki teipit ovat minä perhonen mt masking tape sarjasta, sopivat iloiseen sirkustunnelmaan kivasti :)Tarjoilut kasattiin liitutaulutarralla teipatulle tarjottimelle. Tarjotin oli vanha melamiinitarjotin ja päätin kokeilla miten liitutaulutarra pysyisi siinä. Noh, pysyyhän se, suorilla osuuksilla. Kulmat ovat sitten ne vaikeimmat kohdat ja tiukat taitot tarjottimen taakse. Liitutaulutarra on sen verran jäykkää, että laitoin mattamustaa mt masking teippiä tarjottimen taustapuolelle pitämään liitutaulutarran vielä kiinni.


Liitutaulutarra-tarjottimelle voi sitten kirjoitella ja piirrellä. Tosin Chalk Ink liitutussit olisivat tarttuneet melamiiniin muutenkin. Mutta jotenkin silmää miellyttää enemmän tuo musta kuin entinen kuosi, kukertava Havaiji-henkinen hibiscuskuviointi pinkin sävyissä ;)


Sirkusteltassa oli sitten toki asianmukainen kyltti, ettei vaan erehdy mistä teltasta on kyse :) Esikoinen taiteili tekstin ja kuvan itse, kyltti on se sama tuttu jo tästä kalenteriseinästä. On tullut ainakin testattua liitutaulutarran siirto-ominaisuuksia, joulun jälkeen tuo sama tarra on ollut ovessa ja nyt sitten siirrettiin vielä pahvin päälle kyltiksi..
Popparit maistuu esiintymisen jälkeen :)
Hyvin maistui popparit ja ennenkaikkea esitys oli hieno! Ohjelmanumeroina oli mm. Mantsurian hurjat hevoset, nuoralla kävely, erilaisia taikatemppuja, voimamies ja tiikerin kesyttäjä :)
Teippailemisiin!

2 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!