26. lokakuuta 2013

Teippihämähäkki ja -verkko..

Vaikkei Halloweenia erityisesti kotona viettäisikään, ei kauppojen hyllyistä juuri nyt pursuavat hämikset ja muut kammotukset jää huomaamatta meidän pikkuväeltä. "Äiti mäkin haluun tollasen ison hämähäkin!" Ok, saamanne pitää ;)

Teippasin illan tunteina tuollaisen teippiseitin oven päälle ja kiinnitin siihen teipatut hämikset kiinni. Pikkuiset olivat aika innoissaan aamulla herättyään ja niinpä hämiksiä tehtiin sitten yhdessä vielä lisääkin. Alla ohje miten teippihämähäkki syntyy:

Itse seitti on tehty kapealla mt masking teipillä teipaten ristiin ja rastiin. Tulee muuten aika kivoja varjoja seiniin näistä - tällaiselle araknofoobikolle ihan hyvää siedätystä ;)

Pienimmällä kaverilla on vartalo pullonkorkista :)

Teippailemisiin!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Näistä tuli kyllä aika hauskat omasta mielestäkin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja näistä seiteistähän voisi tehdä oikein ohjelmanumeronkin. Laittaisi teippiseitit alemmas oviaukkoon ja sitten vaan limboten ali ;)

   Poista
 3. Onpa aivan ihania ideoita ja juhlia! Mä vasta kokeilin askarrella washi-teipin avulla ekaa kerta mutta seuraavaa ideaa varten tulen ehdottomasti ammentamaan ideoita täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Juu, se menee vähän niin että kun aloittaa teippailun, niin yhtäkkiä näkeekin kaikenlaista teippailtavaa ympärillään :)

   Poista
 4. Ihana idea! Olisi takuulla hitti meidänkin kodissa:D

  Ja suuri kiitos nopeasta toimituksesta, kun tilailin teiltä liitutaulutarraa ja pitsiteippiä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Ja näitähän voi viritellä vaikka ikkunaankin, pokasta pokaan :)

   Ole hyvä vain ja kiitokset sinulle tilauksesta! Kiva kuulla että tuli nopsaan!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!