7. joulukuuta 2014

Joulukorttimalleja teippaillen

Vielä ehtii hyvin teippailla joulukortit postin matkaan, joten tässä muutama malli vinkiksi ja ideaksi.


Näitä joulupallo-aiheisia saa tehtyä mukavasti oikein "sarjatyönä" näin:
Ota pitkä pahvinpala ja teippaa kolmea haluamaasi washiteippiä allekkain pahvinpalan päästä päähän. Tee tämä toistamiseen valiten jälleen toiset kolme teippiä.
Ota yksi teippirullista ja pyöräytä (tussilla) sitä mallina käyttäen niin monta "joulupalloa" teipatun pahvinpalan päälle kun vaan saat mahtumaan.

 Leikkaa joulupallot irti ja kiinnitä pahvipohjaan joko kaksinkertaisella mt masking teipillä tai sitten askarteluliikkeistä saatavilla kaksipuoleisilla pehmotarraneliöillä - näin saat joulupallot kivasti "ulos" kortin pinnasta. 
Teippaa joulupalloihin vielä narut ja rusetit sekä pätkä joulutervehdystä kortin kulmaan. 
Valmista!

Alla muutama muu helppo malli suoraan korttipohjaan teipaten & tuo sama joulupallo-idea - nyt vaan narut on piirretty tussilla. Myös ilmastointiteipistä saa kivoja kortteja - teipissä kun riittää leveyttä niin ihan jo muutamalla teipillä saa näyttävää jälkeä.

 Näissä korteissa käytetty siis kuvioitua ilmastointiteippiä, pitsiteippiä, washiteippiä sekä Merry Christmas -tarroja / leimasinta.

Jos taas sinulla on valmiiksi stanssattuja kortteja, saa niihin teipillä eloa kun teippaa teippejä ihan vain valkoiseen paperiin ja kiinnittää aukkoa peittämään.
Tässä oli siis oli kuusen muotoinen aukko. Ja näin sitten teipatun paperin kiinnitys kortin sisäpuolelle - jää vielä hyvin tilaa kirjoituksia varten.


Ja vielä toinen malli - tähtiaukot.


Sitten vielä vinkki lasten kanssa joulukorttiaskarteluun. Tämä vinkki tuli pienimmäisen hoitajalta - kiitokset vielä kivasta vinkistä :)

Piirrä lapselle korttipohjaan haluamasi kuva (alla siis joulupallot ja joulukuusi). Anna sitten lapselle pätkiä teipistä ja pyydä asettamaan niitä kuvan täytteeksi - pienellekin helppoa kun on annettu "raamit" mitkä täyttää. Tämä teippailu oli kuulemma ollut varsin mieleistä puuhaa ja hienosti onkin nuo kuvat täytetty :)

 Kimaltavaa glitterteippiä oli tykätty kovasti käyttää :)

Mukavia korttiaskarteluita sinulle!

Teippailemisiin!


2 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!