2. joulukuuta 2014

Joulupaketointia teipaten

Joululahjojen paketointi on näppärää kun käyttää teippejä lahjanarujen asemasta..


Käyttötapoja on rajattomasti, tässä jotain esimerkkejä :)

Mustaa lahjapaperia (Ikeasta), glitterteippiä ja tekstaus Chalk Ink liitutussilla. Käytin tässä 6 mm tekstauspäällä olevaa liitutussia - tekstasin leveällä osalla leveät tekstit ja kärjellä nuo kapeat osiot.Tässä voimapaperia, peuran silhuetin muotoon leikattua liitutaulutarraa, johon tekstaus liitutussilla. 


Paketin reunassa kapeaa mt masking teippiä, johon teippasin viirit kolmesta eri washiteipistä. 

 
Teippaus mt masking teipillä, pakettikortti liitutaulutarraa ja tekstaus liitutussilla.Kauniilla teipillä mikä vain paperi saa juhlavan ilmeen. Tässä sanomalehteä ja japanilaista washiteippiä.


Myös paperipusseista saa kivat lahjapussukat jouluisilla washiteipeillä ja tageilla. 


 Taittele pussinsuu ja pyöräytä teippi pussinsuun ympäri. Lisää halutessasi vielä pakettikortti teipin alle.


Teipistä voi tehdä pussiin myös ikäänkuin nauhat :)

Joko sinä olet aloittanut joululahjojen paketoinnin?

Teippailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja taas! Tuo musta paketti ja sanomalehteen kääritty paketti (nim. lahjapaperi jää aina ostamatta ja hädässä käytän sanomalehteä) ovat niin miun mieleen :) Teippitarhalla on kyllä niin parhaat teipit: ne on niin hienoja, ettei niitä aina raaski ees käyttää! ;D Vuosi sitten Kädentaitomessuilla Tampereella Teippitarhan koju oli kyllä yks parhaista. Tänä vuonna en harmi messuille päässyt, mutta olishan sen tiennyt, että teippejä ois tarttunu kuitenkin mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse innostuin aikalailla myös tästä mustasta lahjapaperista. Hetken sitä sai kyllä etsiskellä kunnes Ikeasta löytyi :)

   Kiva että olet tykästynyt teippivalikoimaamme. Onneksi teipit tuottaa iloa kauneudellaan ihan rullassakin, joten voi rauhassa sitten tuumailla että minne mitäkin lajia raaskii teippailla :)

   Kiitos kovasti kauniista sanoista kojumme suhteen! Lämmittää tarhureiden mieltä! Jospa ensi vuonna pääsisit jälleen paikan päälle - me siellä ainakin ollaan :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!