8. helmikuuta 2016

Nostalginen herkkutetra Ystävälle

Kuka muistaa 80-luvun Trip mehutetrat? Niissä oli jotain kovin sympaattista (vai onko tämä vain nostalgiaa :D) Samalla muodolla tehdään nyt ystäville pienet herkkutetrat.


Nostalgisiin herkkutetroihin tarvitset:
Paperia, mt masking washiteippiä, sakset ja niitä herkkuja (maun mukaan)

Taita A4 arkki keskeltä kerran ja toisenkin. Leikkaa sitten taitosta pitkin ja leikkaamasi irtosoiro keskeltä (ks. katkoviivamerkinnät kuvassa). Yhdestä A4 arkista saat yhteensä 8 pientä herkkutetraa.


Teippaa sitten lyhyet päät yhteen siten että paperista tulee tunneli. Teippaa sitten toinen pää kiinni vaakasuuntaan ja laita herkut tetran sisälle. Teippaa toinen pää kiinni pystysuuntaan ja näin tetran muoto tulee esille!Tällaiset herkkutetrat sopivat toki muihinkin tilantesiin, vaikka lasten synttäreille kiitospussukoiksi, häihin ym. juhliin.


Ihanaa Ystävänpäivää <3

www.teippitarha.fi

Aiempien vuosien ystävänpäivä-teippailuja:

2 kommenttia:

  1. Toihan on just hyvä idea vaikka lasten juhliin ja mihin vaan. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäsit. Joo, näihin voi jemmailla kaikenlaista. Tosiaan vaikka lasten juhlien goodiebaginakin toimisi varmasti etenkin vähän isompi versio :)

    Kiitos kutsusta, täytyypä poiketa Aurinkokujalla :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!