1. helmikuuta 2016

Teippitapetilla ja washiteipeillä tuunattu seinäkello

Halusin muokata romanttista tyyliä edustavan seinäkellon modernimmaksi ja milläpä muulla kuin mt masking washiteipeillä ja mt Casa teippitapetilla :)Näillä eväillä aloiteltiin, ajatuksena jokin pastellisävyinen kello..
..mutta perusväreihin päädyin pohjan osalta.Testausta eri pohjaväreillä,
1. Savunharmaa mt Casa teippitapetti on varsin läpikuultavaa - yksi kerros sitä ei peittäisi kellotaulua
2. Vasemmalla mattavalkoinen ja oikealla mattamusta mt Casa teippitapetti ja niiden päällä savunharmaa mt Casa
3. Testailu mt Casa ja Sincol x mt teippitapeteilla on helppoa, koska teippitapetti irtoaa helposti niin halutessa
4. Päädyin teippaamaan pohjaksi mattavalkoista mt Casaa pari kerrosta päällekkäin peittämään kellotaustan. Kuvassa (ala-vasen) yksi kerros ja näkyy miten numerot ja kuvat vielä kuultavat läpi
Sitten lähdin testaamaan että olisiko kiva jos tausta olisi vain osittain harmaa. Entä jos siihen laittaisi "Bowiemaisen" salaman (= Sincol x mt teippitapettia)? Entä ihan vain yläosaan jotain kuviota? Ja kaiken jälkeen päädyin savunharmaaseen mt Casa teippitapettiin.

Tästä näkyy muuten hyvin tuo aikakin mitä teippailuun eri vaiheissa on mennyt :)


Pelkkä harmaa näytti vähän turhan yksinkertaiselle ja halusin sitä pastellia vielä mukaan. Ajatus vinoruudutuksesta ja ei kun testaamaan mt slim washiteipeillä mikä sävy olisi mukavin. Minkä sinä olisit valinnut näistä?Jep, hempeäksi vaaleanpunaiseksihan se sitten meni.. Aloitin ruudutuksen ala-kutosesta ja pidin välimittana numerosarjan kakkosta - sillä sai täsmättyä ruudukon yllättävän tasaisesti paikoilleen.Niin ja ne numerot, ne on tehty mattavalkoisesta mt Casa teippitapetista seuraavasti:
1. Tulosta haluamasi numerot tarvitsemassasi koossa paperille
2. Ota leivinpaperia ja teippaa siihen mt Casa teippitapettia
3. Laita numeropaperi ja leivinpaperi päällekkäin ja leikkaa molemmat myötäillen numeroa
4. Irrottele numerot leivinpaperista ja kiinnitä paikoilleen
Valmista tuli!Parasta tässä on se, että sitten kun tämä malli alkaa kyllästyttämään, ei muuta kun reunasta kiinni ja teipit irti ja uutta ideaa tilalle tai halutessaan voi palata vaikka siihen alkuperäiseenkin malliin :)

Teippailemisiin!
www.teippitarha.fi

4 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa! : )
  En usko, että olisin itse alkanut tuota kelloa teippailla, mutta tosi hyvä postaus, viisastuin tästä taas paljon; kiitos!
  Washiteipeille olen keksinyt jo jos jonkinlaista käyttöä, mutta noihin teippitapetteihin en vielä ole ehtinyt tutustua, ja nyt taisi tulla tämän perusteella into kokeilla niitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että postaus antoi uutta tietoa :)

   Joo, nämä teippitapetit ovat samaa laadukasta materiaalia kuin mt masking washiteipit, joten toimivat samalla tapaa. On vaan helpompaa työstettävää isoille pinnoille :)

   Poista
 2. Moneen on tuosta teippitapetista, kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä taipuu moneen :) Itseäni ilahduttaa näissä se, että aina ei tarvitse ostaa uutta vaan voi tuunata jo olemassa olevia sisustustuotteita aina tarpeen mukaan :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!