28. huhtikuuta 2016

Teippitapettia saunassa ja suihkussa

Sitten astetta vaativimpiin olosuhteisiin wc-tilojen jälkeen. Meiltä kysytään kovasti mt masking teippien lämmön ja kosteuden kestoa joten ajattelimme tehdä ultimatum testin vielä - teipata saunaa ja suihkutilaa :)

Jep jep, täällä myös hallitsee tämä sama sininen laatta, mutta nyt valittiinkin vaihteeksi kirkkaan vihreää mt CASA teippitapettia (=täsmälleen samaa materiaalia kuin mt masking tape, vain leveämpää) ja lehtiaiheista mt CASA Shade näkösuojaa. Saunan ovi ja kaakelit ennen ja jälkeen.
Teippailut tein yli vuosi sitten ja hyvin pysyvät edelleen. Saunan ikkunaakin on teipattu ja teippaus on tosiaan saunan puolella - mt CASA teippitapetti kestää siis hyvin kosteutta ja kuumuuttakin.
Suihkutilassa on sekä mt CASA Shade näkösuojaa..
 ..että mt CASA teippitapettia. Kumpikin on pysynyt hyvin suorasta vesisuihkusta huolimatta. Ja jälleen, jos sitten kyllästyttää, teipit lähtevät helposti pois tahroja jättämättä.

Aika ärtsy yhdistelmä tämä vihreä ja vaaleansininen mutta luovat edes jotain viidakkotunnelmaa muuten ankeaan tilaan :D Remonttia odotellessa.. :)

Teippailemisiin!
www.teippitarha.fi

2 kommenttia:

 1. Kyselisin vain, kestääkö teippinne kuumentamista, esimerkkinä tuikun ympärille kietaistu teippi tuikkua piristämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut tosi myöhäisestä vastauksesta.. Jäänyt huomaamatta.

   Esim. nämä tämän postauksen mt Casa teippitapetit kestävät tuolla saunan lämmössäkin hyvin - ei irtoile tms.

   Tuikun ympärille voi meidän teippejä myös omalla vastuulla laittaa. Pysyvät kyllä tuikussa, mutta koska nämä mt masking ja muut washiteipit ovat paperimateriaalia, ovat ne palavia. Mutta kuten tuikku yleensäkin tulisi polttaa valvovan silmän alla, niin tällainen somistettu tuikku vielä enemmän :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!