25. toukokuuta 2016

Blogivieraana Heidi ja kalenterien tuunaus

Tällä kertaa tutustutaan kalentereiden tuunaukseen, harrastukseen joka on nyt kovassa nousussa Suomessa. Annetaan alan harrastajan Heidin (Planner Lovers Finland) kertoa lisää :)


Terve! Heidi täällä vierailemassa Teippitarhan iki-ihanassa blogissa! Mikä kunnia tämä onkaan! Teippitarhan väki oli ihana ja lähetti mulle muutamia teippejä, että voin esitellä teille miten käytän kalenterissani niitä. Oletteko kuulleet kalenterituunauksesta? Jos kiinnostut tämän postauksen aikana, kannattaa kurkata linkit lopusta. 

Ihan ensimmäiseksi kävin käsiksi kukkawashiin. Olen tullut ahkeraksi geokätköilijäksi, joten tottakai siihenkin pitää oma plannerinsa olla. Aukeama on ollut tylsä jo pidemmän aikaa, niin oli mukava löytää tähän aivan täydellisesti sopiva teippi. Tämän kaunokaisen sisällä tuli valmiiksi tuollainen läpinäkyvä sivunjakaja, mutta se oli niin tylsän näköinen vain tuollaisena. Halusin jotain kevyttä niin en alkanut laminoimaan mitään, joten washi toimii tähän täydellisenä. Teippasin vain vierekkäin paloja, kuten kuvasta näkyy. Omaan silmään aivan ihana, ainakin tuon avaruus washin kanssa! Täydellinen metsälenkeille mukaan otettavaksi ja ihanan kevyt. Taskuun meni myös muutamia näytteitä teipeistä, että voin matkalla sitten laittaa sivuille vähän koristetta.Sitten päästäänkin ihan kalenteri kalenterin kimppuun! Mulla kulkee kalenteri aina mukana, mihin vain menenkin ja sinne koristellaan kaikki tarrojen ja washin avulla. Tässäkin plannerissa kulkee teipit nätisti taskussa ja aina saatavilla kun on vain tarve. Kuvassa olevat näytteet ovat kieritetty ihan normaalikokoiseen korttiin. Mahtava tapa saada mukaan kaikki tärkeimmät!


Viikkoihin tulee aina pieniä paloja washia, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Kumminkin, laitan aina tuohon sivujen sisälle yhdet leveät palat, jotka ohjaa koristellussa teemaa. Oma plannerini on personal kokoa, joten sinne ei paljon paksua washia mahdu, pitääkin varmaan siis tilata lisää ohuita teippejä!Kalenterin tuunauksessa voit siis käyttää todella laajasti washiteippejä. Tässä ei vielä läheskään ole siis kaikki tavat, miten itse käytän. Inspiraatiota käyttöön löytyy todella paljon esimerkiksi Planner Lovers Finland - Facebook ryhmästä! Kannattaa käydä liittymässä! 

Muuten löydät meidät Instagramista ja Planner Lovers Finland -blogista, mistä löytyy myös todella paljon hyvää tietoa tästä upeasta planner harrastuksesta! :) 

- Heidi Siipola ( Instagram @heidisplanner)

 --
Iso kiitos Heidille kivasta postauksesta! Tässä harrastuksessa voi tosiaan mukavasti washiteippejä käyttää. Kiva vinkki tuo että muovista korttia (vaikka joku vanha etukortti) voi käyttää pienten teippimäärien kuljettamiseen! 

Käykäähän kurkkimassa lisää tietoja harrastuksesta yllä olevista linkeistä :)

2 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!