8. heinäkuuta 2016

Washiteipit lomareissulla

Minne tahansa Tarhurit reissaakaan, on mukana aina muutama rulla mt masking washiteippiä. Tässä teillekin muutama vinkki miten käyttää washiteippiä reissussa :)

Ensin hyödylliset,
Monenlaista purnukkaa ja purtiloa täytyy reissuun mukaan ottaa, mutta tiedätte varmaan sen harmituksen kun jokin purnukoista onkin päättänyt sitten räjähtää matkalaukkuun kuljetuksen aikana.. Teippaamalla korkit kiinni, ei tätä ongelmaa enää ole! Ja kun teippaat mt masking washiteipillä, teippaus pitää, mutta lähtee sitten helposti poiskin ilman liimatuskailuja :)


No entä sitten oman laukun tunnistamisvaikeudet matkalaukkuhihnalla? Teippaa matkalaukkuun edes yhdet suikaleet mt masking washiteippiä, niin heti helpottuu tunnistaminen :)


Hotellit tarjoavat complimentary-vesiä mikä onkin tosi kiva, mutta miten sitten tunnistat mikä olikaan kenenkin pullo - teippaa nimikirjaimet :)


Entä kun päivällä tulee tiedote että ensi yönä tehdään hotellin ulkopuolella moskiittomyrkytys ja ovi on hatara kuin seula.. Onneksi oli matkassa mukana leveämpää mt CASA teippitapettiakin, joten sillä on helppo vetää 'sinetöinnit' oveen, tukkia aukkoja. Ja aamulla saa teipit helposti irti :)


No entä kun tölväiset sormeasi siten että kynsi katkeaa kipeästi ja osuu nyt jokapaikkaan sattuen. Teippaa suoja mt masking washiteipistä :) Huom! Teippiä ei ole tarkoitettu kuitenkaan suoraan haavan päälle!


No entä kun omistat puhelimen jonka sanotaan olevan vesitiivis, mutta vähän mietityttää kuitenkin viedä se veteen.. Teippaat sen varuiksi vielä mt masking washiteipillä, niin suurimmat pärskeet pysyvät loitolla. Huom! Mt masking washiteippi ei siis tee mistään puhelimesta kuitenkaan vesitiivistä!Sitten sarjassamme somistukset,

Hotellihuoneen lamppu näyttää kovin valjulle - teippaa somistereuna mt masking washiteipistä!


Tai kun hotelliaulan kukkaruukkua vaivaa myös sama tauti - somistetta mt masking washiteipillä! :)


Ja vielä ihan huvin vuoksi, vesipullon somistusta teipillä :)


Olisi kiva kuulla mitä teippailuja sinä olet tehnyt matkoillasi? Mukavia lomareissuja :)

Teippailemisiin!

3 kommenttia:

 1. Heissan! :)

  Nyt tulee kommenttia vähän postauksen aiheen ulkopuolelta - mutta ihan näin julkisesti nähtävillekin haluaisin sanoa, että suuri kiitos paperipillien toimituksesta! <3 Nämä tulivat perille suunnattoman nopeasti ja ihanasti pakattuina - olin enemmän, kuin tyytyväinen, ihan kaikin puolin! Naputtelin aiheesta vähän omaankin blogiini (teksti täällä), mikäli haluat(te) käydä lukaisemassa! :)

  Ihanaa loppukesää & syksyn odotusta - uutta tilausta lähtee ehdottomasti (lähi)tulevaisuudessa! :)

  -- Asta

  VastaaPoista
 2. Hei Asta,

  Kiitos tästä palautteestasi :-) Anteeksi ettemme ole aiemmin vastanneet, mutta tämä viestisi on mennyt ihan kokonaan ohi silmiemme. Kiva kuitenkin kuulla että olit tyytyväinen tuotteisiin ja palveluumme. Tervetuloa ostoksille uudelleenkin!

  Ja oikein mukavaa joulun odotusta kahden mantereen väelle :-)

  yt,
  Antti Teippitarhasta

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!