26. marraskuuta 2017

Joulukortit 2017

Joulukorttien askarteluaika taitaa olla nyt kuumimmillaan. Hyvä puoli näissä teipatuissa malleissa on se, että nämä syntyvät kovin nopeastikin. Tässä siis muutama malli-idea :)


Omaksi lempparikseni tänä vuonna nousi varmaan tuo vasemman puolen kovin simppeli kortti - kirjoitat vain kortin keskelle jouluntoivotuksen ja kehystät sen kultaisella glitterteipillä. Oikean puolen kortti taas sai idean yökyläilevältä ystävältä. Häneltä tuli kiva idea teipata luku 24 korttiin.Näissä korttimalleissa ei sinänsä uutta aiempien vuosien korttimalleihin paitsi teippien kuosit :) Teipit ovat meidän loppuvuoden uutuusteippejä. 

Ja hei, kenelle tuli yllätyksenä että jokaisessa kortissa on brush letteringiä aka sivellintekstausta :D Joo, se on todellakin vienyt mut mukanaan.. Tussina näissä kaikissa käytin Fudenosuken pehmekärkistä sivellintussia. Huom! Nämä Fudenosuket ja Tombow ABT sivellintussit ovat kaikki vesiliukoisia! Mikäli tekstaat korttiin näillä, sujauta kortit ennen postittamista kirjekuoreen, niin tekstit eivät leviä. 

Alla vielä linkit blogin aiempien vuosien joulukorttimalleihin:
Joulukortteja by Paperiliitin-blogi
Joulukortteja vuodelta 2014
Joulukortteja liitutaulutarrasta ja Chalk Ink liitutusseilla tehden
Joulukortteja vuodelta 2013
Joulukortti by Pammu
Joulukortteja ekalta Teippitarha-vuodelta 2011 :) tämä ja tämä

Mukavia joulukorttiteippailuja!
www.teippitarha.fi

5 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!